Annons
AnnonsGirl About TownIdag har jag sotat ögonen i brunt och målat läpparna med mitt senaste läppstift från MAC som heter Girl About Town. Jag och min mamma åker till Loka Brunn idag så då får man ju passa på att piffa till sig lite extra! Vi blir där hela helgen och det ska verkligen bli hur skönt som helst.

English:
Here’s my makeup look of the day! I’m wearing my new lipstick Girl About Town by MAC which i got when I was in Stockholm earlier this week. 

Used products:
Face
Make up store cover all mix
Too Faced skin-balancing flexible coverage foundation powder ”Vanilla creme”
MAC extra dimension skinfinish ”Superb”
Eyebrows
Make up store microshadow ”Deadly”
Eyes
Too Faced shadow Insurance
IsaDora eyeshadow palette ”Matte chocolates”
MAC eyeshadow ”Sketch”
Eye of Horus natural mascara
Lips
MAC lipstick ”Girl About Town”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pa-mitt-sangbord/