Annons
AnnonsGlamGlowGlamGlow beskrivs som ”en 10-minuters professionell ansiktsbehandling på burk” som ska rengöra och ge omedelbar lyster. Det är en lermask som innehåller extrakt av lövbitar från grönt te som ska skydda mot fria radikaler och balansera oljebalansen i huden. Den har en örtig och tobaksliknande doft och 5 ml per användning är den mängd som rekommenderas, så en burk på 50ml räcker till cirka 10 appliceringar.

GlamGlow känns rejält på ett stickande och brännande vis, nästan på gränsen till att det blir obehagligt men det avtar efter några minuter. Efter cirka 10 minuter tvättas den av med ljummet vatten och resultatet ska vara en mjuk hy med ny fräsch lyster. Mitt ansikte blir mjukt och känns väldigt rent, men dessvärre känns det även stramt och torrt så fuktkrämen åker på direkt efteråt. Jag gissar att min känsliga hy inte riktigt pallar GlamGlow men för en oljig hud tror jag att den kan vara en riktig höjdare. Om du har torr och känslig hy som mig vill du kanske vara försiktig och halvera verkningstiden, då blir den lite snällare. Å andra sidan ska den fungera för alla hudtyper, men det kan man aldrig vara helt säker på att en produkt ska göra tyvärr.

Sammanfattningsvis tycker jag att GlamGlow är en schysst ansiktsmask som gör min hy ren och fräsch, men den där omedelbara lystern märker jag inte av och den känns ganska uttorkande. Den kostar 449 kronor och du hittar den hos Kicks.

English:
GlamGlow is a deep cleansing mud mask that shall give the skin a new healthy glow. It contains active ingredients to balance the skin so it tingles and burns a lot! I’ve used it three times and feel that I have enough of knowledge and thoughts to give you a review.

One jar contains 10 applications and you apply a thin layer over face avoiding the eye area. The first time I left it on for about 10 minutes and my skin felt very dry afterwards. It tingles and burns so much that it hurts and my skin is dry and sensitive so I guess that GlamGlow is too powerful for my skin type. It deep cleanses the skin and makes it super soft though, so I think this is a very good facial mask if you’ve got oily skin. If you’ve got sensitive skin, do a skin test before you purchase it and leave the mask on for 5 minutes or less instead of 10.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dagens-sminkning-fran-rom/