Annons
AnnonsGlitternagellack från Viva la Diva


viva la divavld1
157 Moonlight Lady, 158 Big Bang, 159 Infinity, 160 Fireworks

vld2
161 Explosion, 162 Black Out, 163 A Million, 164 Starlight Express

Vi fortsätter på nagelspåret idag också tycker jag! Nu i oktober kan du hitta de här ljuvliga glitterlacken från Viva la Diva i butikerna. Några av lacken har en färgad bas som gör att de inte kräver så många lager för full täckning och några är ofärgade vilket gör att de passar bra ovanpå andra lack. Jag tycker det är bra att de varierar med både färgade och ofärgade baser. Jag tycker jättemycket om gröna Explosion (hej julmanikyr!), rödsvarta Big Bang och rosalila Fireworks. Glitterlacken innehåller 9 ml och kostar 55 kronor styck. Något som lockar?

English:
This month Viva la diva launches new glitter nail polishes in eight shades. Some of them has a colored base which means they don’t need many layers to get opaque, and some has a transparent base that works great for layering. My favorites are Expolsion (hello christmas manicure!), Big Bang and Fireworks. The bottles contains 9 ml and cost 55 SEK (€6)

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nail-polish-storage/