Annons
AnnonsGlödande kinder med Clinique


cliniquecliniClinique gör som så många andra och hoppar på tåget med skulpteringsprodukter. Det är som du kanske vet väldigt poppis att skulptera ansiktet med makeup, och Clinique har lanserat ett par nya produkter. En av dessa är Sculptionary Cheek Contouring Palette.

Annons

clinique101 Defining nectars, 04 Defining nudes

Det här är en palett med tre färger i dosan som ger både färg och skimmer. De finns i sex olika färgkombinationer och jag har två av dessa. Skimret är väldigt diskret och naturligt, inte glittrigt och inte heller glansigt. Något där i mellan. Superfina hursom! Prislappen ligger på 345 kronor styck.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fran-arkivet-sotig-eyeliner-i-steg-for-steg/