Annons
AnnonsGlöm inte bort fötterna


apoliva fot
Är du också dålig på att ta hand om fötterna? Skrubba, fila, smörja in? Jag också. Apoliva har en ganska ny serie som heter Ört & Natur, du kanske minns nagelbandsoljan jag skrev om nyligen? fotskrubben ovan är från samma serie och även om filen inte är med där är även den helt ny i Apotekets sortiment.

Annons

apoliva000
Fotskrubben innehåller bland annat halvssalt och vitamin E som vårdar och återfuktar. Den är väldigt fast i konsistensen och jag får liksom ”gräva” ur burken vilket jag kan tycka är lite bökigt, men den är jätteskön för fötterna.

Doften då? Jag vet inte hur du känner men produkter anpassade för fötter doftar ofta pepparmint och av någon anledning klarar jag inte av den doften på fötterna. Denna doftar syrligt av citrusfrukter, ingen klassisk mintdoft alls. Tjoho! Jag hade däremot önskat att burken var dubbelt så stor då skrubben är ganska odryg. 100 ml kostar 89 kronor.

apoliva fotfilapoliva filFotfilen har tre olika slipytor som är gjorda av stål och jag gissar att livslängden är betydligt längre eftersom prislappen är ganska hög om man jämför med andra fotfilar. Om du kikar på bilden överst i inlägget ser du en liten tåfil som du drar ut längst ner på filens handtag. Kostar 119 kronor.

Vill du se hela Apolivas nya serie för fötterna kan du läsa hos Skincare by Malin R som har skrivit om allihop, länk här.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-studio-metallic-effects-olive-green/