Annons
AnnonsGlöm inte solskyddsfaktorn i sommarSol de Janeiro spf 50 Body Lotion, Vichy Capital Solei spf 50 for face, Clarins moisture lip balm, Yves Rocher self tanner for face, St Tropez Bronzing Mousse, Forever Aloe Sunscreen Spray spf 30

Det tjatas konstant om hur viktigt det är med solskyddsfaktor, men det tjatas faktiskt av en anledning. Huden är känslig mot solens strålar och solskydd är viktigare än de flesta tror. Dessutom är vi i skandinavien i regel extra känsliga mot solen. Pigmentförändringar och rynkor i förtid är två bieffekter som för mycket solexponering kan ge. Hudcancer orsakas i de flesta fall av solen, så var försiktig. Vår fototyp visar hur mycket sol vi faktiskt tål, och de flesta tror att de har betydligt högre fototyp än de egentligen har. Så, glöm inte solskyddet. Om du som jag inte solar men ändå vill ha lite färg är brun utan sol en riktigt bra polare, likaså solpudret!

Hur hög spf behövs egentligen? Jag solar som sagt aldrig men använder trots det alltid minst spf 30 i ansiktet om jag vistas ute under sommaren och spf 15 året om. Jag är förvisso väldigt känslig och lika blek som snön, men jag tycker att det är smart att investera i en lite högre och en lite lägre spf – en för sommaren och en för resterande dagar på året.

English:
Sun screen is super important, more important than you might think. Pigmentations in the skin and wrinkles is often caused by the sun, and it’s also the most common reason for skin cancer. So, do not forget your sun screen!

The people here in northern Europe is often (not always) extra sensitive. I’ve got super fair and sensitive skin and never ever tan, but I always use a sun screen. I use spf 30 in the summer and spf 15 the other days of the year. I would say that you should have two types of sun screen, one with a low spf and one with a higher spf so you can wear it every day of the year.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tomma-paletter-fran-face/