Annons
AnnonsGloMinerals Brow Collection


123
Brow Collection från GloMinerals är ett kit som innehåller produkter och verktyg till ögonbrynen. För cirka 395 kronor får du fyra mallar, två borstar, en pincett samt en palett med brynskuggor och vax i olika nyanser. En jättefin mors dag-present tycker jag! Skuggorna är ganska varma och röda i tonen dock, det kan vara bra att veta om du föredrar när de är lite askigare.

Annons

English:
Brow Collection by GloMinerals contains a tweezer, brow stencils, two brushes and a palette. A grat gift for mother’s day!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/birthday/