Annons
AnnonsGlossybox april 2013För ett tag sedan trillade aprilboxen från Glossybox ner i brevlådan! Glossybox är en prenumerationstjänst där du för 139 kronor i månaden får hem en box med skönhetesprodukter. Månadens tema är Spring Clean Your Beauty som hjälper oss vårstäda badrumsskåpet. Innehållet: Super toning body wash från Balance Me, Bronze self-tanning spray från TanCan, Palett masque, luminous color från Maria Nila, Normaderm hyaluspot från Vichy samt en ögonskuggspalett från FÄRG.

Denna box känns för min egen del betydligt roligare än förra boxen. Jag blev väldigt glad över ögonskuggspaletten samt inpackningen från Maria Nila. Du som prenumererar – vad fick du i din box?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyhet-isadora-nail-glitter/