Annons
AnnonsGlossybox december 2013


glossybox december0glossybox decemberglossybox00
Årets sista Glossybox är här! Boxen är tomteröd och väldigt passande inför högtiden, knyt en rosett så har du en fin julklapp till någon. Om sanningen ska fram har jag tyckt att boxarna under hösten har varit ganska tråkiga, men denna är riktigt bra:

D:FI Volume Cream, Nails Inc Victoria Nail Polish, Renu Lip and Eye Active Lift, Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara, Ardell Starter Kit

Roligt med kitet från Ardell, lösögonfransar är något som många satsar på inför nyårsafton. Nagellack från Nails Inc kan jag inte ha för många av och mascaran i ministorlek är bra när jag vill spara plats i necessären. Jag är jättenöjd, bra avslut på året Glossybox! Jag ser fram emot nästa år. Du som prenumererar, vad fick du i din box?

Glossybox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med skönhetsprodukter varje månad. En box kostar 139 kronor, prenumerationen har ingen bindningstid utan du kan säga upp den när du vill. Finns att beställa här!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-looks-from-2013/