Annons
AnnonsGlossybox februari 2014


glossybox febglossybocc
Det må vara mars men februariboxen från Glossybox låg i brevlådan förra veckan så jag tänkte att vi ska ta en titt på innehållet. Det här är min sista box, och en av de allra bästa av de 12 jag fått! Boxen är specialdesignad och går i kärlekens tecken. Jag gillar som sagt hela boxen men mest nyfiken är jag på ögonskuggan från The Body Shop, nagellacket från Hot Makeup och konjaksvampen från Karameju. Och Läkerolasken såklart, den överlevde inte länge.

Anatomicals puffy the eye bag slayer (75 kr), The Body Shop Baked-to-last Eyeshadow (175 kr), Karameju Natural konjac sponge (89 kr) Nougat London Sparkling Body Shimmer (249 kr) Hot Makeup nail polish (49 kr), Läkerol Raspberry Lemongrass (ca 10 kr)

Glossybox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med skönhetsprodukter varje månad. En box kostar 139 kronor, prenumerationen har ingen bindningstid utan du kan säga upp den när du vill. Finns att beställa här!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/for-ett-ar-sedan-2/