Annons
AnnonsGlossybox maj 2013Puma sync deospray + EdT, Dr Bonnier’s magic soap organix citrus castile Liquid soap, Color club age of aquarious nailpolish, Hawaiian Tropic silk hydration sun lotion spf 15, Wen sweet almond mint cleansing conditioner, Femme natural boost.

Här är min majbox från Glossybox! Lite sent ute från min sida, men jag vill visa den ändå. Temat för maj är Magical Beauty och vad min box innehöll ser du ovan. Jag tycker att det är en bra blanding av produkter för både naglar, hudvård och hårvård. Jag ska testköra en del av produkterna nu ikväll! Glossybox kostar 139 kronor per månad.

Vad fick du i din box, är du nöjd med innehållet?

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/beauty-shopping-in-paris/