Annons
AnnonsGlossybox mars 2013Nu har jag fått hem min första Glossybox! Glossybox är som du kanske redan vet en prenumerationstjänst där du för 139 kronor i månaden får hem en box med olika skönhetsprodukter. Månadens box kallas The Red Carpet Box där ”allt handlar om skönheten i ögonblicket”, som Glossybox själva skriver. En av produkterna som de lyfter fram lite extra denna månad är en tandblekning från Smile Lab som inte låg i min låda trots att den tydligt stod med i innehållsförteckningen. Slarvigt, tycker jag.

Bortsett från den försvunna tandblekningen låg det fem andra spännande produkter i boxen: dag-och nattkräm från The Body Shop, Lip Blush från Jelly Pong Pong, Mineral Shimmer från Da Vinci Cosmetics och sminkborttagning från Garnier. Jag tycker att den är en fin blandning av produkter och jag är extra nyfiken på krämera från The Body Shop och Lip Blush från Jelly Pong Pong.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ecotools-2/