Annons
AnnonsGlossybox presenterar The man boxTidigare i april lanserade Glossybox en ny prenumerationstjänst – The man box! Det är en box med groomingprodukter för män som innehåller fem produkter, och i aprilboxen fanns följande: Schwarzkopf Professional (3d) dimenson hair&body shampoo (fullsize), Maria Nila creator no1 ltd edition wax (fullsize), SB12 toothpaste (fullsize), Nueva sun stick spf 30 samt Loréal men expert hydra energetic anti-tiredness moisturiser.

Jag tycker det är en väldigt fin och generös box med många fullstora produkter, och jag har gett den till min pojkvän som mer än gärna testar den. The Man Box har ingen bindningstid, den kostar 169 kronor och kommer i brevlådan varannan månad. Vad tycker du om The Man Box? Jag tror den kommer bli populär!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dior/