Annons
AnnonsGodbitar från Chanel


chanel0chanel000
Chanel har en väldigt speciell plats i mitt nördiga hjärta, mycket på grund av att det är så exklusivt och dyrt att jag nästan aldrig känner att jag kan unna mig något och även för att produkterna i sig är så galet fina.

Det här har min pappa snappat upp och när han besöker Tax Freen är det inte helt ovanligt att han har med sig något hem som stavas just Chanel. För två år sedan köpte han Peridót som blev årets mest hypade lack, och denna gång kom han hem med Taboo och skuggpaletten Mystére. Nu vet vi vem jag ärvt min goda smak från!

English:
Chanel has a very special place in my geeky beauty heart, and my dad knows that. Sometimes he works abroad and on his way home he visit the tax free shop, and yesterday he came home with these Chanel’s nail polish Taboo and the eyeshadow palette Mystére from their fall collection. 
Now we know who I got my good sense of taste from!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/skuggpaletter-fran-eye-of-horus/