Annons
AnnonsGold digger
Nu när det är vinter ute med snö och allt vad det innebär tycker jag det är roligt bryta av med en sminkning i varma toner. Här har jag valt att lägga mycket fokus under ögat med hjälp av en riktigt guldig skugga kombinerat med ett stänk av glitter.

English:
It’s winter here in Sweden at the moment, a lot of snow and it’s freezing cold outside. Here is a varm makeup with some gold in it to make this winter a bit more fun! 

Bas
TiKei mineral foundation
Make up store Cover all mix
Benecos blush ”Rose”
Ögon
Too Faced Shadow Insurance
Make up store microshadow ”Cinnamon bread” & ”Take off”
Yves Rocher gyllene pärlemorsskimmer
The Body shop eye pencil ”Pure gold”
Make up store glitter ”Ufo”
Lancome Doll eyes mascara
MAC fludiline ”Blacktrack”
Ögonbryn
Oriflame brow kit
Läppar
Wet n Wild mega last lip color ”Think pink”

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/hej-och-valkomna-till-min-skonhetsblogg/