Annons
AnnonsGrimas Tooth Enamel


tooth enamel
Här kommer ett roligt produkttips inför halloween! Om du ska klä ut dig till en zombie, mumie, gammal pirat eller liknande är tandlack en riktigt skön detalj som lyfter looken rejält. Förra året köpte jag två flaskor Tooth Enamel från Grimas i Nikotin och Svart och det finns flera andra färger att välja bland också, jag ska klicka hem en brun flaska i år. Penslarna som följer med är ganska stora och klumpiga så mitt tips är att använda en liten läppensel istället. När du ska tvätta av det kan du skrubba med en tandborste och tandkräm så lossnar färgen. Tandlacken kostar 49 kronor styck och finns att beställa här.

English:
Here’s a fun product for halloween! If you’re going to be a zombie, mummy, old pirate etc you can stain your teeth using a Tooth Enamel. I’ve got two bottles from Grimas but several companies to similar products. The brush that comes with them are quite big and hard to use, so I like to use a small lip brush instead.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-sleigh-ride-for-two/