Annons
AnnonsGwen Stefani for OPI


Gwen Stefani har tillsammans med OPI tagit fram en kollektion som innehåller sju nagellack. Jag gillar Gwen, hon verkar vara en riktigt cool och härlig person. Nagellacken kommer att finnas i butik mot mitten av januari och jag har sex av nyanserna att visa dig:

opi gwen stefani 0opi gwen stefani
I Sing In Color, Hey Baby, Love Angel Music Baby, Over & Over A-Gwen, In True Stefani Fashion, 4 In The Morning

Jag tycker att hela kollektionen är väldigt vacker, det enda lacket som inte känns så roligt är rödsvarta I Sing In Color då det finns många liknande nyanser redan. Två av dessa lack (Love.Angel.Music.Baby, 4 In the Morning) har en helt ny satinfinish som ger en skimrig och halvmatt yta. Som jag skrev i början av inlägget kommer hela kollektionen att finnas i butik mot mitten av januari. Vad tycker du om nyanserna?

English:
Gwen Stefani for OPI is a new nail polish collection and I have six of the seven shades to show you. I’m a big fan of Gwen Stefani, she’s so cool. Two of these nail polishes (Love.Angel.Music.Baby, 4 In the Morning) has a new satin finish which is shimmery and semi matte. The collection will be available here in Sweden now in January.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/favoritmanikyrer-2013/