Annons
AnnonsHalf Moon


half moon mani
Jag älskar verkligen att bära rött på naglarna, det är klassiskt, passar till allt och känns väldigt jag. I lördags ville jag dock förnya det lite så jag kopierade Dita Von Teeses berömda manikyr rakt av som hon burit om och om igen i typ 20 år nu. Jag valde att lägga en väldigt ljus, nästan vit bas över hela nageln och applicerade sedan det röda ovanpå. Nästa gång ska jag testa en mer hudfärgad nyans som bas tror jag. Tråkigt nog har båda (!!) mina tumnaglar gått av så det blir lite obalans om vi säger så. Äsch, de växer snart ut igen!

Det röda lacket heter Jerry och kommer från Make Up Store och det ljusa ingår i OPI‘s vårkollektion som du ska få se en hel manikyr av lite längre fram.

English:
I love wearing red on my nails but when I painted them this weekend I wanted to do something different. I copied the lovely Dita Von Teese’s famous half moon mani that she’s been wearing for the last 20 years. The red polish is called Jerry by Make Up Store and the white-ish shade is included in OPI’s upcoming spring collection, I’m gonna post a full blog post about it soon.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/kardashian-beauty/