Annons
AnnonsCreate fake scars using Collodion


scartcollodium
Collodium är en vätska som gör fördjupningar i huden och på så vis skapar en 3D-effekt, här har jag gjort ett fejkat ärr. Jag la en röd läppenna som bas och vätskan ovanpå, därav nyansen. Collodium är väldigt starkt och ska användas med stor försiktighet, det bör inte appliceras över stora eller irriterade hudområden. Ju fler lager du applicerar desto djupare blir ärret, här har jag lagt ungefär sex-sju lager.

Min flaska från Kryolan kostar runt 150 kronor, jag handlade hos Smink & Perukmakaren i Stockholm men du kan även hitta det hos Mapont på nätet men där kostar det betydligt mer. Här är en länk!

English:
Collodion is a liquid that creates a 3D effect on the skin, here I’ve made a fake scar. The more layers you apply the deeper the scar gets, I think I applied around six or seven layers here. Be very careful with this product, it is strong. Don’t use it on big or irritated areas. My bottle is made by Kryolan but I know that several companies have collodion in their range.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-4-colour-eye-palette/