Annons
AnnonsHalloween makeup look: The grudge


fridaskoglund the grudgefridaskoglund the grudge1frida
När jag var mellan 12-15 bast älskade jag skräckfilmer, men sedan såg jag The Grudge och lovade mig själv att aldrig se en skräckfilm igen. Filmen i sig är inte särskilt läskig, men själva karaktären är jag livrädd för. Det är faktiskt en väldigt enkel och snabb look att göra så idag tog jag mod till mig och förvandlade mig till en döing med långt svart hår och mörka ögon. Nu vill jag nästan se filmen igen trots att jag typ dog av skräck sist, haha.

English:
I loved horror movies when I was younger, but then I watched the Grudge and got so terrified that I promised myself I would never watch a horror movie again. The movie isn’t that scary, but the main character  is terrifying, I hate her haha. It’s a great look for halloween though, it’s easy and quick to do. Here is my version! Should I watch the movie again? Haha, maybe…

Used products:
Grimas creme makeup (mapont.se)
IsaDora Wake Up Make-up ”00 Fair”
Make up store microshadow ”White” (as a face powder)
NYX Slim eye pencil ”Black”
Emite makeup micronized eyeshadow ”Dams”
Eye color: Photoshop

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-mineralize-eye-shadow-captivating-divine-night/