Annons
AnnonsHandpeeling från Depend


handpeeling
Handpeeling kanske inte är den mest spännande skönhetsprodukten som finns att få tag i, men oj vilken skillnad den gör! Om du har torra händer och upplever att handkrämen inte är tillräcklig kan en peeling göra susen. Den tar bort döda hudceller så att krämen sedan kan göra sitt jobb ordentligt.

Denna kommer från Depend och har ganska grova korn som rivs ordentligt, vad man tycker om det är en smaksak. Doften är ganska mild och påminner lite om kanel tycker jag. Den sägs vara återfuktande men det har jag väl inte märkt av så värst mycket då jag alltid lägger på en handkräm efteråt ändå.

En tub innehåller 75 ml och kostar 79 kronor.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-3/