Annons
AnnonsHårkväll med Daisy Beauty och Björn Axén/OBH Nordica


björn axen
Det är en vecka sedan eventet med Björn Axén/OBH Nordica ägde rum men jag vill blogga om det ändå, förstås! Eventet var anordnat av Daisy Beauty och det bjöds på tilltugg, dryck och massor av hårinspiration. Björn Axéns två ägare Johan Hellström och Peter Hägelstam var där och pratade om allt som har med hår att göra.

bild4
Vi fick ta en titt på två värmeverktyg som de gjort i samarbete med OBH Nordica – Slide Curler och Magic Style Brush. Magic Style Brush är en värmeborste som tillför form och glans till håret. Slide Curler fotade jag ingen bild av tyvärr men du kan läsa mer om den under nästa bild.

bild000
Johan visar hur Slide Curler används. Det är en ny typ av locktång som är både enkel och snabb att använda, skitbra för dom (läs: mig) som inte orkar hålla på med de klassiska locktängerna. På första bilden har Johan lockat hela håret och till höger ser du slutresultatet när han tuffat till lockarna lite.

bild3
Peter Hägelstam förvandlade mig till en filmstjärna hämtad från 40-talets Hollywood och jag kände mig som Dita Von Teeses lillsyrra. Det är en titel jag gärna kan leva med känner jag. Peter använde Magic Style Brush för att skapa form och i luggen gjorde han en våg med en locktång.

bild9
Chefredaktör Kicki Norman glänste i sina lockar och paljettbrallor. Ellen Bergström fick fina lockar.

bild2
Jag och Sanna satsade på 40-tal och matchade varandra hela kvällen. Första bilden är lånad av Elin Fagerberg (tack snälla!) och andra bilden är lånad av Sanna. Henne blogginlägg om kvällen kan du läsa här. Stort tack till Daisy Beauty, OBH Nordica och Björn Axén för att jag fick komma!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons


Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-volga/