Annons
AnnonsHashtag Perfums


hashtaghashtag1Har du hört talas om märket Hashtag Perfums? Det hade inte jag innan jag fick pressinfon. Det är en serie parfymer som är populär bland unga, dofterna väldigt lätta och friska. Jag hade nog älskat dessa när jag var 15 men även idag som 21-åring tycker jag de är helt okej och jag förstår varför så många gillar dem. 99 kronor per flaska är ju också snällt mot plånkan vilket alltid är trevligt!

#imaPrincess är en söt och blommig doft med inslag av apelsinblomma, jasmin och vanilj.

#CrazyGirl är en syrligare och fruktig doft med noter som bergamott, svarta vinbär, blåbär och mysk. Min favorit av dessa tre!

#iloveYou är blommig men betydligt mer pudrig än de andra två. Sockervadd, jasmin, vanilj och honung är några av doftnoterna.

Finns att shoppa hos Eleven!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ny-video/