Annons
AnnonsVälkommen till min skönhetsblogg!Hej och välkommen till min skönhetsblogg här på chic.se! Jag är jätteglad över att få vara en del av Chic och jag ska med nöje guida dig genom skönhetsdjungeln som råkar vara mitt favoritområde.

Jag heter Frida och är 19 år, är en självlärd skönhetsnörd och har studerat media med fotoinriktning på gymnasiet. I min blogg kommer jag bjuda på sminkningar, produktrecensioner, tips på hud-och hårvård och bra mycket mer. Visst låter det härligt?

Berätta gärna i kommentarsfältet vad du personligen vill se mycket av i en skönhetsblogg!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons