Annons
AnnonsHelgens planer: Kryssning med Daisy BeautyKicki som är chefredaktör på Daisy Beauty har bjudit in ett härligt gäng livsstils- och skönhetsbloggare till en kryssning i helgen. Skönhetssnack, god mat och spa står på schemat. Det ska bli så roligt!

Jag kommer uppdatera flitigt via Instagram hela helgen om Internet finns, jag tar inte med mig datorn men det kommer dyka upp lite inlägg här ändå som jag tidsinställt. Jag tar självklart med mig kameran så jag kommer lägga upp bilder här i bloggen under nästa vecka men tills dess – häng med via Instagram! @Fridaskoglunds

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-clear-nail-gel-6-in-1/