Annons
AnnonsHemma från helgens kryssningNu är jag hemma efter ett intensivt, lärorikt och roligt dygn tillsammans med Daisy Beauty och ett gäng skönhetsintresserade bloggare. Vi har fått ta del av nyheter och information om Oriflame, Glossybox och Comfort Zone, fått varsin ansiktsbehandling på båtens spa och ätit trerätters. Jag har haft så roligt, tack Kicki Norman och Daisy Beauty!

English:
I’m home after a intense and fun cruise with Daisy Beauty. We got to see news from Oriflame , Glossybox and Comfort Zone. I had such a nice time!

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/strawberry-daiquri/