Annons
AnnonsHemma från RomNu är jag hemma från Rom! Det känns skönt att komma hem till lugna och tysta landet när jag varit i en storstad med massor av ljud överallt i en vecka, men en bra vecka har det varit. Det blev en del skönhetsshopping minsann! Jag ska visa det jag köpt med bilder och swatches framöver, säg till om det är något du tycker ser extra spännande ut så ska jag fixa ett blogginlägg så snart jag kan.

English:
Now i’m back home from a lovely week in Rome. It’s a very big city and I live on the countryside so it feels so good to be home. Here’s the beauty products that I purchased this week! I’m going to show you more pictures and swatches in a later occasion!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/beauty-shopping-guide-rome/