Annons
AnnonsHemp Hand Protector: Change


hemp hopeDen 9/2 lanserar The Body Shop en begränsad upplaga av den populära handkrämen Hemp Hand Protector. Krämen har fått en ny design men innehållet är fortfarande samma som vi är vana vid. För varje såld tub går 20 kronor till The Body Shop Foundation som jobbar för att vara snälla mot planeten, djuren och människorna. En bra grej, eller hur?

Hampakrämen är en riktig storsäljare nu på vintern då den reparerar och återfuktar torra och spruckna händer, och den kommer finnas kvar men återgå till sin originalförpackning när denna kampanj är slut. Så du behöver inte oroa dig över att den ska försvinna!

En tub med 100 ml kostar 130 kronor.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-nabla-eyeshadows/