Annons
Annons



Hudvårdsnyhet från Elizabeth Arden


ardebJag älskar (som du kanske vet) mina hudvårdsprodukter från REN, Emma Hardie och The Body Shop men när den här eleganta lilla saken trillade ner i min brevlåda kände jag mig sugen att lägga till den till min rutin ett tag framöver. Nyheten kommer från exklusiva Elizabeth Arden och heter Superstart Skin Renewal Booster som ska göra huden mer mottaglig för efterföljande hudvård, så den appliceras med andra ord innan både serum och fuktkräm. Jag har bara pillat på den en snabbis och den har ungefär samma känsla som ett serum, tunt och lätt. Doften är onödigt stark enligt min känsliga näsa, men om du inte har något problem med dofter i hudvård kanske du gillar den.

Finns i butik från och med september. Prislappen ligger på 540 kronor för 30 ml. Nu ska jag testa!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://frida.chic.se/orebropride/