Annons
AnnonsIllamasqua Powder Blusher Nymph


nymphhnymph
I morse när jag sminkade mig plockade jag som vanligt upp rouget Nymph från Illamasqua, och då slog det mig att jag faktiskt använder det i nästan alla mina makeuper. Det är värt ett blogginlägg tycker jag!

Annons

Nymph är ett rouge i en kall rosa nyans som är klockren på en ljusare hudton som min. Det är väldigt pigmenterat (nästan lite för mycket) så om du inte vill se ut som en påskkärring får du vara lätt på handen när du applicerar. Jag köpte Nymph när jag var i London med Daisy Beauty i november förra året och nu är det min stora bästis i rougevärlden. Du hittar det inte i Sverige ännu men du kan shoppa det via Illamasquas hemsida.

English:
Let me intorduce you to my all time favourite powder blusher! Nymph by Illamasqua is a pink blue-toned blush with a matte finish. It’s very pigmented so a light hand is to prefer during application. I use it in almost every makeup look, so I though it was worth a blog post filled with love. Available at Illamasqas website.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-flamenco/