Annons
AnnonsIllamasqua Skin BaseJag har varit sugen på att testa Skin Base från Illamasqua länge och när Sanna var utomlands langade hon en åt mig, woho! Min vita foundation är slut och eftersom Skin Base finns i vitt valde jag den nyansen. Nu hoppas jag att den är lika bra som jag tror! Ska testköra den idag tillsammans med Face & Body från MAC som jag älskar men som dessvärre är alldeles för mörk.

Har du testat Skin Base? Vad tycker du om den?

English:
I’ve been wanting to try Illamasqua Skin Base foundation for quite a while now and when Sanna were abroad she got one for me, yay! My white foundation has runned out so I chosed to purchase a white Skin Base. Now I hope that it is as good as I think it is. Have you tried Skin Base? Do you like it?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-2/