Annons
AnnonsIMCSnart har första skolveckan på IMC passerat och hittills har vi bland annat pratat om hudvård, färglära samt färgat varandras bryn och fransar. Jag lever verkligen drömmen nu med mer inspiration än någonsin och klassen är ett härligt gäng. På IMC används produkter från Make Up Store, jag hade gärna sett fler märken men eftersom jag gillar Make Up Store gör det mig inte så mycket.

English:
Here’s two pictures from IMC! I’m living my biggest dream at the moment and this week we’ve talked about skin care and color theory, very interesting! We are using products from Make Up Store during the course. I think it would be fun to work with other brands but I like Make Up Store a lot so it’s okay.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ansiktsvatten/