Annons
AnnonsInfo om min sminkhörnaJag får en hel del frågor om min sminkhörna angående möblerna, belysningen osv. Jag ska svara på de frågor jag brukar få så all info finns samlat i ett blogginlägg, men om du fortfarande undrar något är du välkommen att fråga i kommentarsfältet så svarar jag där!

Allt kommer från IKEA och skrivbordet heter Vika Amon, stolen heter Stefan, den vita hursten med nio lådor där jag förvarar sminket heter Alex och den slukar hur mycket smink som helst. Belysningen jag använder heter Musik och den rymmer fem lampor och jag har två, alltså tio lampor totalt. Lampor ingår inte så det får du köpa till vid sidan av, det blir dyrt men jag såg det som en investering eftersom jag tillbringar många timmar vid sminkbordet och då tycker jag att bra belysning är viktigt. Den runda spegeln mellan lamporna heter Kolja.

English:
I get a lot of questions about my makeup table so now I’m going to tell you which lamps, mirror and furnitures I have. Everything comes from IKEA: The table is called Vika Amon and the chair is called Stefan. I store my makeup products in a drawer unit called Alex that has nine drawers. The wall lamps are called Musik and they contain five lamps each and gives a very nice and even light. The round mirror between the lamps is called Kolja.

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/swatches-mac-all-woman-eyeshadow-x4/