Annons
AnnonsInternationell pressträff med Lancôme


p
I juni tidigare i år befann jag mig i Paris för att gå på Lancômes internationella pressträff tillsammans med journalister, skönhetsredaktörer och fler inom skönhetsbranschen. Anledningen till att jag inte skrivit om pressträffen tidigare är på grund av att en del av det vi fick se var hemligt och jag ville inte behöva sålla bort något, men nu har det gått ett tag så jag kan visa dig produkterna.

Lancôme presenterade bland annat sin helt nya hudvårdsprodukt Dream Tone (som du kan läsa lite mer om i nya CHIC!) och vi fick även ta del av de kommande kollektionerna för hösten och vintern 2013.

Earlier in june this year I was in Paris for Lancôme’s international press event where they intorduced us to their new products and collections. One of the products they talked about was Dream Tone – the brand new skin care product that works against pigmentation, redness and dark spots. Here’s what we also got to see:

p3paris60happyparis2p2
En smygtitt på produkterna från julkollektionen Happy Holidays som finns i butik i november.

A sneak peek of the upcoming Happy Holidays collection.

p4p1
Vackra Kate Winslet är frontperson för årets höstkollektion L’Absolu Désir som finns i butik nu. Av alla nyheter vi fick ta del av är denna kollektion min favorit, produkterna är ljuvliga. Om du ska skönhetsshoppa i höst tycker jag definitivt att du borde springa till närmaste Lancômedisk för att klämma och känna. Det ska jag!

Beautiful Kate Winslet is the front person for Lancôme’s fall collection  L’Absolu Désir that is available in stores now. Of all the products we got to see this collection is by far my favorite, it’s lovely.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-ultra-violet/