Annons
AnnonsIsaDora 782 Flip Flop


isadora 782 flip flop
Jag åker till Köpenhamn imorgon och stannar där i några dagar, och jag målade precis naglarna inför resan. Valet föll på rosa Flip Flop från IsaDora. Nyansen är så pass knallig att den nästan är omöjlig att fånga på bild, men grymt fin i verkligheten! Formulan är bra och täcker på två tunna lager. Prislappen ligger runt 69 kronor.

Annons

English:
I’m going to Copenhagen tomorrow and I’ve just painted my nails in a very pink shade called Flip Flop by IsaDora. It’s not neon, but very bright. I applied two thin coats, the formula is very nice.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-smokey-eyes-with-glitter/