Annons
AnnonsIsaDora Aquatic Trend Colors: Wonder NailVår/sommarkollektionen Aquatic från IsaDora innehåller läppglans och nagellack i massor av härliga färger som kommer i butik från vecka 13. Här ser du ett par bilder av nagellacken som jag tycker är ruskigt fina, ska lacka med ett av dem nu ikväll. IsaDora är duktiga på att plocka fram roliga nyanser och priset på 69 kronor per lack gör att man kan samla på sig ett gäng. Jag som gillar grönt är extra sugen på 759 Atlantis och 760 Poseidon. Vilken nyans tycker du ser finast ut?

English:
The spring/summer collection Aquatic by IsaDora contains lip glosses and nail polishes in loads of bright colors. Here are some pictures of the nail polishes and I think that IsaDora did a great job as usual! I love green so my favorite polishes are 759 Atlantis and 760 Poseidon. Which color do you like the most?

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-mars-2013/