Annons
AnnonsIsaDora Bella Vita Wonder Nail752 Macchiato


753 Rosette


754 Bella Vita


755 Pistacchio

Det ingår fyra nagellack i IsaDoras vårlook Bella Vita, tre härliga pasteller och ett taupefärgat lack med skimmer. Jag personligen är extra nyfiken på 755 Pistacchio och 753 Rosette. Vilket nagellack tycker du ser finast ut av dessa? Hela kollektionen finns i butik nu och nagellacken kostar 69 kronor styck.

English:
Here’s the nail polishes from IsaDora‘s spring collection Bella Vita! I think 755 Pistacchio and 753 Rosette are my favorites so far. Do you have any favorite? 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-eyebrows/