Annons
AnnonsIsaDora Clear Nail Gel 6-in-1IsaDora kommer nu med en nagelprodukt som heter Clear Nail Gel 6-in-1.  Den ska fungera som baslack, utjämnare, topplack, ge glans, skydda och vara hållbar. Sex produkter i en med andra ord, en allt-i-ett produkt som har en hel del att leva upp till! Jag ska testa den och återkommer med en recension framöver. Finns i butik nu och kostar 79 kronor.

Vad tycker du om allt-i-ett produkter som dessa? Jag är lite tveksam men samtidigt nyfiken på att se hur pass bra den fungerar!

English:
Clear Nail Gel 6-in-1 is a brand new nail care product by Isadora that shall work as a base coat, ridge filler, top coat, super gloss, long wear and protection. It has a lot to live up to! I’m curious but I’m not really sure that it will work as good as it says, but who knows? I’m going to try it out and write a review on a later occasion! In stores now.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/valentines-day/