Annons
AnnonsIsaDora Coffe and Poetry (Autumn collection 2014)


k
Du kommer med största sannolikhet att kunna läsa om IsaDoras höstkollektion hos de flesta av landets skönhetsbloggar inom de kommande dagarna och veckorna, och min blogg är inget undantag! IsaDora råkar nämligen vara grymma på att lansera spännande höstkollektioner, kolla bara på förra årets.

Annons

I år går den under namnet Coffee & Poetry och består av två looker – en varm  i brunröda toner och en lite kallare i lila. Scrolla ner för att se närbilder av produkterna och skriv gärna i kommentarsfältet om det är någon produkt du vill se swatches av framöver!

English:
IsaDora’s fall collection is here!

kk
Wonder Nail
788 Belle Beige, 789 Puple Prune, 791 Autumn Leaves, 790 Black Coffee

kkk
Twist-up Gloss Stick 28 Wine Red, Multi Vitamin gloss 39 Pink Apple, Perfect Moisture Lipstick 170 Brick Beige

kkkk
Twist-up Eye Gloss 15 Vintage Brown, Shadow Liner 30 Matte Black

kkkkk
Eyeshadow Quartet
95 Pink Pashmina, 96 Coffe & Poetry

Kollektionen landar i butikerna från och med denna vecka.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/3400/