Annons
AnnonsIsaDora Color Chock 2013 Glossy Lip StainColor Chock Glossy Lip Stain Foxy Fuchsia & Vintage Vine (129 kr styck)

IsaDoras höstkollektion är här! Jag tycker alltid det är roligt när jag får se kommande produkter men inget är bättre än höstens kollektioner, jag älskar hösten. Color Chock är säsongens kollektion hos IsaDora.

Typ alla skönhetsbloggare här i landet kommer bomba ditt Bloglovinflöde med bilder från den här kollektionen framöver, och givetvis gör jag det också! Jag börjar med att visa en helt ny produkt – Color Choc Glossy Lip Stain. Det beskrivs som en innovativ läpprodukt som är läppglans och läppstift i ett med semipermanent färg. Finns i nuläget i fem nyanser: 48 Chic Coral, 50 Diva pink, 52 Foxy Fuchsia, 54 Carbaret Red och 56 Vintage Vine.

De är välpigmenterade men glider på ganska ojämnt i färgen, så när jag vill uppnå full färgintensitet kommer jag grunda med en läppenna innan för att uppnå ett så jämnt resultat som möjligt. Om du inte vill ha de så färgstarka kan du gott dutta på lite färg på läpparna med hjälp av fingret för en mjukare look. Hela kollektionen bör finnas att köpa nu men om inte annat dyker den upp i butikerna väldigt snart!

English:
IsaDora‘s fall collection is here! I love the fall collections, they are so beautiful. I’m going to start off by showing you a brand new product – Color Chock Glossy Lip Stain. It’s a lip product that described as a lipstick and lipgloss with semi permanent color. They are available in five colors at the moment: 48 Chic Coral, 50 Diva pink, 52 Foxy Fuchsia, 54 Carbaret Red and 56 Vintage Vine.

The are pigmented but doesn’t go on evenly on the lips, so when I reach for a intense look I will probably use a lipliner as a base, and then apply the lip stain on top. If you want a softer look you can apply just a tiny bit on your lips with your fingers.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sminkskola-ogonskuggsteknik/