Annons
AnnonsIsaDora Eyeshadow Palette 62 HighlandsIsaDoras höstkollektion har verkligen det där lilla extra som gör att jag inte riktigt kan slita ögonen från den, allt känns så rätt! Här är skuggpaletten 62 Highlands som består av fem färger: En champagnefärgad, olivgrön, matt mossgrön, brun och en matt brunlila.

Ögonskuggorna är välpigmenterade och glider på huden jämnt och fint, varje skugga är swatchad på bar hud utan primer som alltid. Jag gillar att IsaDora gjort en mix av både skimriga och matta nyanser här, jag tror paletten faller många i smaken just av den anledningen. Highlands blir din för 179 riksdaler och du hittar den i butikerna nu.

English:
IsaDora’s fall collection really has that something extra, I don’t get tired of it. Everything about the collection feels so right! Here is the eyeshadow palette Highlands that contains five colours with both matte and shimmery textures. The eyeshadows applies evenly on the skin, I’ve swatched them on bare skin without a primer, as always. I think a lot of people likes this palette! What do you think?

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-a-twist-of-blue/