Annons
AnnonsIsaDora Face Sculptor Nude


isaddisaJag gillade IsaDoras Face Sculptors när de lanserades i de två första färgkombinationerna för en tid sedan, men alltså DENNA! Bättre skulpteringspalett för ett plånboksvänligt pris får man fasen leta länge efter.

Face Sculptor Nude innehåller jordnära nyanser som är framtagna för att skulptera ansiktet. Vi ser två bruna matta nyanser och en ljus med lite lite glans, men absolut inte glittrig. Jag är jätteimpad och vill använda dessa runt ögonen också. Den blir din för två hundralappar!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/gel-eyeliners-vilken-ar-bast/