Annons
AnnonsIsaDora Flashing Volume


ume
Nu är IsaDora tillbaka från semestern och lanserar Flashing Volume, en mascara som ska fylla ut och ge en illusion av lösögonfransar. Den är vattentålig, vilket jag tolkar som vattenresistent och inte vattenfast. En vattenresistent mascara tål lite lätt regn och några tårar, men du kanske inte ska ha den när du besöker badhuset. Vattenresistenta mascaror brukar också vara väldigt lätta att tvätta bort till skillnad från vattenfasta varianter, och Flashing Volume tvättas av utan problem.

Annons

Den har en liten och nätt gummiborste som ska komma åt varje liten frans, kika på bilden nedan för att se hur den funkar på mina fransar!

fridaa
Lösögonfranseffekt? Nä, men det har jag aldrig fått av en mascara. Den separerar fint och formulan gör att fransarna håller sig mjuka, jag tål inte mascaror som gör dem stenhårda. Den stora nackdelen med denna är borsten som tar upp alldeles för mycket produkt, fransarna blir klibbiga vilket gör att appliceringen blir ganska bökig. Jag hade en torr borste vid sidan om och kammade tills jag fick bort allt överflöd. Mascaran är bra, men borsten sänker tyvärr betyget en del.

Flashing Volume finns i butik nu och kostar 149 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-navy-blue/