Annons
AnnonsIsaDora Flex Tip EyelinerJag använder vanligtvis gel eyeliners (MAC Fluidline) eller cake eyeliners (Make Up Store cake eyeliner) och väldigt sällan  flytande eyeliner med tillhörande pensel. Jag brukar tycka att penslarna inte håller de krav jag har och själva eyelinern brukar vara för rinnig för min smak. Nu har jag däremot testat en jag gillar! IsaDora‘s Flex Tip Eyeliner kommer med en pensel som är väldigt lätthanterlig och mjuk, ett bra alternativ om man vill lära sig måla eyeliner och söker en produkt som inte kräver så mycket pill . Kostar 109 kronor.

English:
I normally use a gel eyeliner or a cake eyeliner, I’m not a big fan of the liquid eyeliners. Now I’ve found one that I think is very good though! It’s the Flex Tip Eyeliner by IsaDora. The brush is very soft and easy to work with. I think this is a good one if you wanna learn to apply eyeliner.

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-breath-of-fresh-air/