Annons
AnnonsIsaDora Gel Nail Lacquer


isadora gel lisadora gel l1
Om du följer IsaDoras sociala medier borde du inte ha missat att de lanserat Gel Nail Lacquer, ett nagellack som utlovar en  manikyr som ser nylackad ut i en vecka. Dessa typer av nagellack är ingen nyhet, men det som gör IsaDoras variant intressant är att lacket inte behöver härdas i UV-lampa. Borttagningen ska dessutom vara snabb och enkel med vanlig acetonfri nagellacksborttagning.

Annons

Jag har burit nyansen 222 Pink Bomb sedan i tisdags och det ser fortfarande fint ut. Det blir spännande att se hur det håller sig tills nästa vecka! Gel Nail Lacquer ska användas tillsammans med Gel Nail Lacquer Top Coat. Finns i 10 nyanser och prislappen ligger på 89 kronor styck.

English:
IsaDora recently launched their Gel Nail Lacquer, a gel polish that doesn’t need an UV lamp. It comes in ten shades and I’m wearing 222 Pink Bomb.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-soft-eyeliner/