Annons
AnnonsIsaDora Holiday makeup collection


isaiIsaDoras julkollektion kommer med stor sannolikhet synas på många bloggar framöver, för kolla vad tjusig den är! Tyvärr är min palett lite skadad men äsch, vad fasen gör väl det. På tal om just paletten är det den som är stjärnan i kollektionen. Lila toner tillsammans med guld är ju en klockren kombo om du frågar mig. Sjukt sugen på att leka loss med denna!

Förutom skuggpaletten hittar vi även Glitter Lash & Brow som är precis vad det låter som – glitter för brynen och fransarna! Nagellack och läppgrejer finns förstås också med men det tänkte jag swatcha längre fram. Kul att IsaDora lyft fram läppstiftet Zinfandel igen som är en gammal goding från förr.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/green-3/