Annons
AnnonsIsaDora Ray of Light – Spring 2014


springmakeup2014_banner_nyhet_eng1Isadora; Model; Candice; RayOfLight14
Så här ser årets vårkollektion från IsaDora ut! Det är frostigt, ljust och transparent. IsaDora gör otroligt mycket fint men den här kollektionen känns tyvärr ganska tråkig och ur tiden på något vis, men några av produkterna ser jättefina ut så jag vill inte säga för mycket än. En närmare titt på produkterna kommer upp här inom kort.

English:
Here’s the spring collection by IsaDora! It’s frosty and sheer. I usally love IsaDora and their product but this collection feels boring and not very modern. A closer look at the products will be up here soon.

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-snow-white/