Annons
AnnonsIsaDora Smoky Eye liner


isadora000
Nyheter från IsaDora kommer lastat! Den här gången lanserar de nya kajalpennor och en suddpensel, jag tänkte prata om pennorna idag så kan vi ta penseln vid ett senare tillfälle. Smoky Eye liner är en krämig kajalpenna med hög pigmenteting som du ska kunna använda när du vill lägga lite sotigare makeuper då den har en suddapplikator i ena änden.

Annons

isadora pencils
12 Dark Brown, 11 Dark Grey, 10 Black

Smoky Eye Pencil är vattenfast och ganska vaxig i formulan, så den torkar snabbt vid kontakt med luft och sitter därefter stadigt på plats. Vill du sudda lite är det bäst att du är snabb med andra ord, annars kan den smula lite. I nuläget finns den i tre färger som du ser ovan men jag hoppas att de lanserar fler färger i framtiden, gärna en vit och vaniljfärgad! Prislappen ligger på 99 kronor.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-sparkle/