Annons
AnnonsIsaDora Sugar Crush NailsDu har förmodligen läst om IsaDoras nya Sugar Crush Nails på ungefär hundra skönhetsbloggar vi det här laget, och de är faktiskt för fina för att ignoreras så självklart ser du dem här hos mig också! Jag har tre av tio färger som du ser ovan, om du vill se alla färger kan du kika på det här blogginlägget hos Fröken Rosa. Sugar Crush Nails är effektlack som får naglarna att se ut som gnistrande kristaller, och de har en sträv yta som påminner om sandpapper. Kostar 79 kr styck och finns i butik hela sommaren!

English:
You’ve probably read about IsaDora’s new Sugar Crush Nails on several blogs already, and they are gorgeous so of course I have to write a blog post about them! Sugar Crush nails is similar to OPI’s Liquid sand polishes. They are avaiable in ten colors, here you see three of them. In stores the whole summer!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/anastasia-covet-waterproof-eyeliner/