Annons
AnnonsIsaDora Twist-Up Eye Gloss


eye gloss00eye gloss
Idag tänkte jag att vi ska kika lite närmare på en helt ny produkt ur julens kollektion av IsaDora. Twist-Up Eye Gloss beskrivs som en glansig krämögonskugga som fungerar som en highlighter. Du kan själv välja vilken färgintensitet du vill åt beroende på hur många lager du applicerar, här har jag packat på den ordentligt. Den finns i nuläget i två färger: 01 Oyster och 02 Brown Sugar.

Båda färgerna innehåller ganska stora skimmerkorn och formulan är krämig och enkel att applicera. I och med att den är så pass krämig och nästan blöt lägger den sig väldigt lätt i ögonlockens veck. Om du diggar den looken är dessa pennor väl värda att spana in men om du vill ha ett hållbart resultat vill du förmodligen applicera en ögonskugga i liknande nyans ovanpå pennan för att få en bättre hållbarhet, eller till och med välja en annan krämskugga. Twist-Up Eye Gloss blir din för ungefär en hundring!

English:
Today I want to take a closer look at one of the products in IsaDoras Holiday collection. Twist-Up Eye Gloss describes as a cream eyeshadow that can be used as a highlighter. It’s quite sheer but you can get full opacity if you layer it as i did, see swatches above. It is very creamy and easy to apply but it is not very longlasting. It creases and looks messy after a while. If you’re a fan of that look you definately should check this it out, but if you want a long lasting product this one isn’t for you.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/julgalan-orebro-2013/